Actueel nieuws

Bezoek Sinterklaas
Op 30 november was het dan eindelijk zo ver. Sinterklaas kwam in de luchtballon naar de Omnibus. Wij stonden met zín allen te wachten buiten en toen belde Joyce naar Sinterklaas waar hij toch bleef. Tijdens dat gesprek ging het mis. De luchtballon ging kapot en de verbinding werd verbroken. Even later werden de Pieten door de brandweer gebracht, maar Sinterklaas was kwijt. Net toen wij de viering zonder Sinterklaas wilden gaan beginnen kwam hij aanlopen vanuit de school. Gelukkig kwam het allemaal goed.
EHBO diploma
Op 29 november legden 18 kinderen van de bovenbouw een EHBO examen af. Dit bestond uit een stukje theorie en praktijk. Iedereen slaagde voor dit examen. Fijn om te weten dat er weer 18 opgeleide EHBO-ers bij gekomen zijn!


Pakhuis van Sinterklaas
De kinderen van het Kabouterbos en van de Vlindertuin zijn in het pakhuis van Sinterklaas geweest. Samen met de Pieten hebben de kinderen geklommen, pakjes ingepakt en deze door de schoorsteen gegooid. Tot slot werd er nog samen gedanst.


Vluchtelingen voorstellen aan de buurt
Hala en Ghazel zijn Syrische zusjes die nieuw bij ons op school zijn. In het artikel in deze link worden zij en hun familie voorgesteld.
13. Baarlo - fam. Dardora - Najwa + kinderen.pdf
Ontwerpwedstrijd KVW Baarlo


Informatie voor nieuwe ouders
201809 Poster ontdekuurtje voor peuters2.pdf
Nieuwe namen voor onze stamgroepen
Tijdens de weeksluiting van afgelopen vrijdag zijn de nieuwe namen van de stamgroepen bekend gemaakt. Kinderen hebben deze naam samen verzonnen. Sommige stamgroepen waren er zo uit, maar er zijn ook groepen geweest waar het best een moeilijke keuze was. Uiteindelijk is het gelukt en zo gaan wij dit jaar heten:
Onderbouw        Marielouise/Willeke/Inge      het Kabouterbos
Onderbouw        Inge/Bianca                              de Vlindertuin
Middenbouw     Miranda/Ria                              de Junglebende
Middenbouw     Maud/Loes                               de Sporthelden                 
Middenbouw     Anne-Marieke                            de Geheimzinnige Dierentuin
Bovenbouw       Daisy/Maarte/Carolien            de Vroege Vogels
Bovenbouw       Mat                                                 de Pink Panters
Op onze site is ook een pagina per stamgroep te vinden.
 Inloopkwartier vanaf 3 september 2018
Vanaf maandag 3 september hebben we een nieuwe inloop op de Omnibus. De inloop start om 8.20 en 13.20 uur. Alle afspraken hierover hebben onze ouders ontvangen en is tevens terug te vinden in het documentje "inloopmoment" bij de ouders > documenten op deze site. 
Kalender
12december2018
Communie foto maken
14december2018
Vormsel