Ons gebouw
Sinds februari 2005 maken wij gebruik van het huidige gebouw. We hebben het voorrecht gehad om vanuit het onderwijsconcept een schoolgebouw te mogen ontwerpen. Dat is op tal van plaatsen terug te zien in en om het gebouw. We nodigen jullie graag uit om eens een kijkje te komen nemen.

Een passend schoolgebouw is een belangrijke voorwaarde om tot goed onderwijs te komen. Het moet een plek zijn waar kinderen, groepsleiders en ouders graag komen en zich thuisvoelen. 
De school is gelegen in Baarlo. Het gebouw stamt uit 2005 en ligt centraal in het dorp aan de straat Huissen. De school ligt in de nabijheid van kindercentrum HOERA, waar alle vormen van opvang verzorgd worden.
Het ronde ontwerp van het gebouw geeft de school een extra vriendelijke uitstraling. Architectonisch mogen we dan ook gerust van een uniek gebouw spreken.
Qua bevolking heeft de school een regionaal karakter. Het merendeel van de kinderen komt uit Baarlo, maar er zijn ook kinderen uit Blerick, Hout-Blerick, Maasbree en Helden die onze school bezoeken.